Teknoloji

eBay iOS ve Android uygulamalarını yeni tasarımla güncelledi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ebay-4-0-ios-android-090915

eBay’in mobil uygulamalarında yeni renkler kullanılıyor. iOS ve Android için yayınlanan yeni eBay 4.0 uygulamaları çevrim içi pazar yerine mobil uygulamalar üzerinden bağlananlara büyük oranda sadeleştirilmiş bir kullanıcı arayüzü, aynı zamanda satıcılar için de daha fazla özelleştirilebilir bir deneyim getiriyor.

eBay’in yeni 4.0 sürümü daha fazla kullanıcı dostu olma, önceki sürümlere göre görüntülere daha fazla odaklanma özelliği taşıyor. Böylelikle uygulama daha kolay gezilebilir hâle geliyor. Kullanıcı arayüzü Aktivite, Alışveriş ve Sat olmak üzere üç temel kategoriye ayrılıyor. Bu şekilde kullanıcılara ilgilerini çeken açık artırmaları, promosyonları ve hatta etkinlikleri izleme fırsatı veriyor.

Uygulama kendisini bağımsız kullanıcı davranışlarına göre özelleştirebiliyor, en son veya en önemli kullanıcı aktivitesini uygulama açılışında gösteriyor. Aynı zamanda normal satıcılara da son hareketlerin, güncellemelerin kaydını tutmalarını sağlayacak bir kontrol paneli sağlıyor.

Daha da önemlisi, iOS ve Android için tek bir kullanıcı arayüzü sunuluyor, bu da deneyimi her iki büyük platformda da tutarlı hâle getiriyor. Ne var ki, eBay iOS 9 ile birlikte çıkacak sürümle daha fazla işlevi uygulamaya eklemeyi planlıyor. eBay 4.0 uygulamalarını iTunes App Store veya Google Play mağazalarından indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER