Teknoloji

EasilyDo e-posta uygulaması Android’e geldi

easilydo

easilydoiOS’in popüler e-posta uygulamalarından bir tanesi olan Email by EasilyDo Android platformuna geldi. iOS’teki muadili gibi, Android uygulaması da kullanıcılarına ışık hızında e-posta kontrolü, gereksiz e-posta iletilerini tek tıklatmayla gereksiz iletiler kutusuna gönderme, kargo takibi veya uçuş gibi konu tabanlı e-postaları akıllı sıralama ve gruplandırma, sürüklemeyle çalışan çeşitli gelen kutusu araçları gibi özellikleri sunuyor.

Apple’ın Mail uygulamasının Gmail desteğinin çok iyi seviyede olmaması, Emai uygulamasının şansına olmuştu. Ancak Android tarafında zaten çok iyi çalışan ve çoğu Android cihazında yüklü gelen Gmail uygulaması bulunuyor. Buna rağmen EasilyDo’nun Android uygulaması alternatif arayanlar için iyi bir seçenek gibi görünüyor.

Geçen yılki çıkışından beri EasilyDo, Email uygulamasını Yahoo, Outlook ve diğer IMAP hesapları desteğiyle zenginleştirdi. Böylelikle uygulama evrensel gelen kutusu olma yolunda önemli adımlar attı. Özellikle ileti arama ve istenmeyen ileti dizilerinin aboneliğinden çıkma gibi işlevler için hız arıyorsanız, bu uygulamayı deneyebilirsiniz.

Bu uygulamayı Google Play’den ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER