Teknoloji

Dropbox’tan fotoğraf ve videoları düzenlemek için Carousel

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dropbox kullanıcılarının fotoğraf ve videolarını düzenleyip saklamaları için hazırladığı yeni ürünü Carousel’i duyurdu. Dropbox’ın 2012’nin aralık ayında satın aldığı Snapjoy’dan özellikler barındıran Carousel, şirketin ürün gamındaki artan çeşitliliği temsil etmesi bakımından önem taşıyor. Uygulama halka arza hazırlanan Dropbox için gelirlerini artırma konusunda da önemli bir adım niteliğinde.

dropbox-carousel-100414

iOS ve Android için yayınlanan uygulamanın tanıtımını düzenlenen etkinlikte Mailbox kurucusu Gentry Underwood gerçekleştirdi. Uygulamanın alt kısmında yer alan bir kaydırma çubuğu kullanıcıların uygulama içinde ileri ve geri gitmesini sağlarken, Dropbox uygulamayı ”tüm hatıralar için tek adres” olarak tanımlıyor.

Uygulamanın tasarımında telefon numarası ve e-posta üzerinden hızı paylaşıma öncelik verilmiş olması dikkat çekiyor. Sahnede uygulamanın demosunu gerçekleştiren Underwood, bir saniye içinde yüzlerce paylaşım yapabildiğinin altını çizdi. Kendisini uzun süre boyunca depolama servisi olarak konumlayan Dropbox’ın diğer büyük teknoloji şirketlerinin de giderek daha fazla ilgi gösterdiği fotoğraf ürünleri pazarında ne yapacağı merak ediliyor.

İlgili >> iTunes App Store, Google Play

İLGİLİ HABERLER