Teknoloji

Dropbox mobil uygulamaları için çevrim dışı klasör desteği sunmaya başlıyor

dropbox mobil
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

dropbox mobilDropbox yıllardır kullanıcılarına dosyalarını çevrim dışı görüntüleme imkanı sağlıyordu. Şimdi şirket klasörlerin tamamını kaydetme imkanına yönelik adımlar atıyor.

Şirket, Dropbox Pro ve Business kullanıcılarının istedikleri dosyalarını seçip daha sonra bunları bir telefon veya tabletle yerelde eşzamanlayabileceklerini duyurdu. Şimdilik bu özellik sadece Android uygulaması üzerinde sunulsa da, gelecek yılın başlarında iOS uygulamasına da geleceği şirket tarafından bildiriliyor.

Dropbox mobil kullanıcılar için bu yılın başlarında çeşitli özellikler duyurmuştu. Bunların arasında iOS uygulamasına eklenen tarama aracı ve Microsoft Word, PowerPoint, Excel dosyalarını doğrudan uygulama içinden oluşturma imkanı da bulunuyordu. Ayrıca şirket Google Dokümanlar’a rakip olacak Dropbox Paper adlı servisini bu yıl içinde iOS ve Android’de çıkarmıştı.

Dropbox’ın tüm bu yeniliklerinin tadı yeteri kadar fazla bulut depolama alanı olduğunda çıkacaktır. Bunun için de para verip en azından Pro kullanıcısı olmak en iyi seçim olacaktır.

İLGİLİ HABERLER