Teknoloji

Dropbox Android uygulamasını yeniledi, Ice Cream Sandwich’e uygun hâle getirdi – Video

Kullanıcılarına her ortamdan erişebilecekleri sanal bir taşınabilir disk sunan bulut tabanlı dosya depolama servisi Dropbox, Android platformuna özel uygulamasını yeniledi.

Yenilenmiş Dropbox 2.0 uygulamasıyla birlikte fotoğrafları ve videoları toplu yükleme imkânı, geliştirilmiş galeri görünümü, cihazdaki yerel depolama alanından bulut servisine dosya aktarma veya ters yönde dosya alma gibi yenilikler sunuluyor. Ayrıca kullanıcılar mobil uygulama üzerinden dosyaları ve klasörleri yeniden adlandırma, sık kullanılan dosyalara çevrimdışıyken bile ulaşma gibi imkânlara da sahip oluyor. Her güncellemede olduğu gibi bu güncellemede de çeşitli hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri mevcut. Dropbox 2.0 uygulaması Android 4.0 Ice Cream Sandwich’i de desktekliyor. Kullanım için Android 2.1 veya üstü sürümle çalışan bir cihaz gerekiyor.

Dropbox servisi 2 GB’lık depolama alanını üye olan tüm kullanıcılarına ücretsiz sunuyor. Bunun yanında belirli aylık ücretler karşılığında daha fazla depolama alanına da sahip olmak mümkün. Dropbox üzerindeki depolama alanına Android akıllı telefon, tablet, bilgisayar veya diğer cihazlardan erişmek mümkün.

Video: Dropbox Tanıtımı

İlgili – Android Market

İLGİLİ HABERLER