Teknoloji

Dördüncü nesil iPad mini’ye ait olduğu iddia edilen kasa sızdı

ipad-mini-4-tasarim-sizinti-080415-10Dördüncü nesil iPad mini’ye ait olduğu iddia edilen kasanın çeşitli fotoğrafları ve bir videosu @Onleaks sayesinde internete düştü.

Apple’ın birkaç ay sonra duyurmasını beklediğimiz yeni nesil iPad mini’de görmemizin muhtemel olduğu bu parçanın gerçek olup olmadığı konusunda henüz somut bir delil bulunmuyor. Ancak eğer gerçekse, tasarımın iPad mini 3’e göre bazı değişiklikler taşıyacağı görülüyor. Kasanın tasarımı ikinci nesil iPad Air’dan ilham alındığını, daha ince bir profilin söz konusu olduğunu işaret ediyor.

Fransız web sitesi NowhereElse ve Twitter hesabı @OnLeaks tarafından paylaşılan galeri ve videoda hoparlör ızgarasının iPad Air 2’nin tek tek açılmış ve bir hat oluşturan hoparlör ızgarasına benzediği görülüyor. Kenarda yön kilidi ve ses kapatma işini gören anahtar bulunmazken tek bir SIM kart yuvası olduğu yerde durmaya devam ediyor. Bu da tabletin LTE desteğine sahip bir versiyonu da sahip olacağını gösteriyor.

Sızan bu fotoğraflar ve video henüz hiç bir anlam ifade etmiyor olabilir, çünkü daha Apple’ın yeni nesil iPad mini’yi tanıtmasına aylar var ve o zaman zarfında çok şey değişebilir. Ancak iPad mini’nin tasarımında da değişiklikler yapılacağını, tabletin inceleceğini bilmek güzel.

İLGİLİ HABERLER