CES 2009’da USB ile ilgili ilginç şeyler göreceğiz gibi. Symwave harici depolama cihazlarına USB 3.0 üzerinden veri aktarmanın ya da bu cihazlardan USB 3.0 ile veri almanın tanıtımlarını gerçekleştirecek. Symwave SuperSpeed USB 3.0 ile bu tür bir veri aktarımının sunumunu gerçekleştiren ilk şirket olacak.
Donanım şirketinden yapılan açıklamaya göre yapılacak olan bu sunum depolama cihazlarına ya da depolama cihazlarından veri aktarımında şimdiye kadar görülmemiş aktarım hızlarına ulaşıldığını göstermek açısından önemli olacak. Bu sunum test, kablo, bileşen ve sabit disk üreticilerinin işbirliği ile gerçekleştirilecek.
InformationWeek – SuperSpeed USB 3.0 Prepped For Storage
Bu fırsatlar ilginizi çekebilir
Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

