Teknoloji

Intel’den en son yonga dedikoduları: 32 nm Sandy Bridge 2010 dördüncü çeyrekte çıkacak

Haberleri Kaçırma! Teknoblog'u Google Arama'da tercihli kaynağın yap ve En Çok Okunan Haberler'de bizi daha sık gör.
Tercihli Kaynak Ekle

intel-logoBilgisayar üreticilerinden gelen haberlere göre Intel’in 32 nm “Sandy Bridge” yonga mimarisinin 2010’un dördüncü çeyreğinde ortaya çıkacak. Bu teknoloji Nehalem ve Westmere’nin yerini alacak. Bu senenin sonunda yerini alması beklenen 32 nm mimarisine dayanan Westmere teknolojisi ise altı çekirdekli işlemciler içeriyor ve bu teknolojiyi kullanan işlemciler 45 nm dört çekirdekli Nehalem yongalarıyla birlikte pazarda yer alacak.

Bu arada Intel’in masaüstü yongası Clarkdale ve dizüstü bilgisayar yongası Arrandale da 2010’un ilk çeyreğinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Bu yongaları 2010’un ikinci çeyreğinde çıkacak olan altı çekirdekli Gulftown işlemcileri izleyecek. Her zaman olduğu gibi, Intel bu son dedikodular hakkında da bir açıklama yapmaktan çekiniyor.

İlgili – DigiTimes

Bu fırsatlar ilginizi çekebilir

Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB - %0 Faizli 3 Taksit Fırsatı
Xiaomi 17T Serisi Lansmana Özel Fırsatlarla Burada!
Lenovo Idea Tab Plus 8gb 256GB 12.1\" 2.5k 600NITS Tablet+Kalem+Kılıf ZAG70130TR
HONOR Pad X9A 8gb 256GB Wi-Fi 11.5 Inç IPS Uzay Gri Tablet -Uzay Grisi
Huawei Yeni (2025) Matepad 12X 12.0\" Papermatte Edition 12GB 256GB Yeşil + Klavye
Xiaomi Smart Band 10 Ceramic Edition Pearl White Akıllı Bileklik

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.