Teknoloji

Djay 2 iPhone ve iPad uygulamalarıyla Spotify şarkılarını mikslemek mümkün

iOS için çıkarılmış en başarılı DJ uygulamalarından birinin geliştiricisi ve yayıncısı olan Algoriddim Spotify ile işbirliğini duyurdu. Bunun sayesinde Djay 2 uygulamasının kullanıcıları internet üzerinden şarkı dinleme servisinde bulunan şarkıları, Spotify abonesi olmaları hâlinde miksleyebilecek.

djay-spotify-230514 (650 x 275)

Djay 2 uygulaması bir süredi iTunes App Store’dan dağıtılıyor. Spotify ile gerçekleştirilen işbirliğine kadar kullanıcıların mobil cihazlarında depoladıkları veya iTunes Store’dan satın aldıkları şarkılara erişimi söz konusuydu.

Artık Spotify’da buldukları herhangi iki şarkıyı birbirine karıştırma fırsatına da sahip olacaklar. Uygulama sayesinde kullanıcıların çalma listelerine, yıldızlanmış parçalara ve Spotify Inbox’a erişimi mümkün olacak. Arama işlevi, listeler, türe, ruh hâline veya gerçek DJ’lere göre arama yapma ve çaldığınız şarkıya göre tavsiyeler üreten Match özelliği de kullanılabilir olacak.

Yerelde tutulan ve Spotify’dan çalınan şarkıları birbirine mikslemek de mümkün oluyor. Automix Radio özelliği de şarkıların seçimini ve onların otomatik olarak ve efektif şekilde karıştırılmasını ve her seferinde yepyeni bir karışık teyp oluşturulmasını sağlıyor.

Ne var ki, Djay 2’yi Spotify ile birlikte kullanmak için Spotify Premium aboneliğine ihtiyaç var. Şu anda Spotify Premium aboneliği Türkiye’deki kullanıcılara 9,99 TL’lik aylık ücret karşılığında sunuluyor. Bu arada uygulama ile birlikte yedi günlük deneme de ücretsiz sunuluyor.

Djay 2 uygulaması iPad kullanıcılarına promosyon kapsamında 10,99 TL karşılığında sunuluyor. iPhone/iPod touch versiyonu da kısa bir süre için ücretsiz dağıtılıyor.

İlgili >> Algoriddim

İLGİLİ HABERLER