Eğlence

Disney ve Pixar’ın filmleri YouTube’un film kiralama servisi tarafından sunulmaya başlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

YouTube, özellikle ABD’de yaşayanları hedefleyen içerik dağıtım planına bir yeni halka daha ekledi. Yaklaşık bir yıl önce hayata geçirdiği film kiralama servisi kapsamında geçtiğimiz mayıs ayında listeye üç bin yeni film ekleyen çevrimiçi video devi şimdi de Disney ve Pixar’ın filmlerini kataloguna ekleyecek.

Disney ve Pixar filmlerinin YouTube’da yayınlanması kademeli şekilde olacak. İlk etapta eklenen filmler arasında Karayip Korsanları serisi, Arabalar, Arabalar 2 gibi filmler bulunuyor. Alice Harikalar Diyarında ve Winnie the Pooh da eklenen animasyon filmler arasında yer alıyor. Filmlere, kamera arkası görüntüleri ve diğer ekstra görüntüler de eşlik ediyor.

Disney ve Pixar’ın filmlerinin eklenmesiyle YouTube’un hâli hazırda bulunan 6 bin filmlik film katalogu daha da zenginleşmiş oldu. Bunların arasında NBC Universal, Sony Pictures ve Warner Bros. gibi dev şirketlere ait 3 bin film de bulunuyor. Filmlere erişim hakkı bulunan kullanıcılar kiraladıkları filmleri bilgisayarlarından veya Google TV cihazlarında yer alan YouTube uygulaması üzerinden izleyebiliyor. 24 ile 48 saat arasında bir izleme süresine sahip olan filmlerin fiyatları 1 ile 4$ arasında değişiyor.

İlgili – BusinessInsider
İlgili – YouTube Blog

İLGİLİ HABERLER