Eğlence

Disney Crossy Road yakında oyuncularla buluşacak

disney crossy road

Crossy Road, son dönemin en popüler mobil oyunları arasında yer alıyor. Oyunun bu popülaritesi, büyük şirketlerin de dikkatinden kaçmamışa benziyor. Bu büyük şirketlerden biri olan Disney, oyunun yapımcısı Hipster Whale ile işbirliğine giderek Disney Crossy Road isimli bir oyun hazırladı.

Crossy Road’un Mickey Mouse ve Donald Duck gibi klasik Disney karakterlerini barındıran bir versiyonu olan oyun, hafta içinde Oyun Geliştiricileri Konferansı’nda duyuruldu. Oyun yakında iOS, Android ve diğer platformlarda yerini alacak.

Disney temalı Crossy Road, temel yapısı itibarıyla orijinal Crossy Road’dan farklı olmayacak ve oyunculara aynı deneyimi sunacak. GameSpot’ta yer alan habere göre, oyunda Pixar ve Disney’e ait 100’den fazla karakter “kilitleri açılabilir” olarak yer alacak. Bu karakterlere dokuz farklı oyun teması eşlik edecek.

Disney, Crossy Road ile işbirliğine giderek popüler mobil oyunları karakterleriyle buluşturma geleneğini sürdürmüş oluyor. Daha önce Tiny Tower ve Temple Run gibi popüler oyunların da Disney karakterlerine özel versiyonları hazırlanmıştı.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER