Manşetler

Dell’in dokunmatik ekranlı dizüstüsü Studio 17 Türkiye’ye geliyor – Galeri & Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

img_1565Şimdiye Türkiye’de Inspiron serisinden başka dizüstü bilgisayar satmayan Dell, iddialı modellerle pazardan daha fazla pay kapmayı hedefliyor. İlk kez bir Studio üyesi dizüstü bilgisayar Türkiye’ye geliyor: Dell Studio 17.

Dell Studio 17, adından da anlaşılacağı üzere 17 inç’lik HD+ 900p beyaz LED dokunmatik ekrana sahip. Yüksek görüntü kalitesi sunan bu ekran aynı zamanda Dell Inspiron One 19’da da rastladığımız kullanıcı arayüzünü barındıran Studio 17 entegre JBL? 2.1 + SRS Premium ses sistemi ve çift dizimli stereo mikrofonlu kamerası ile eşsiz bir multimedya zenginliği sunuyor.

Yeni nesil Intel Core i7 işlemciye sahip olan bu serinin üyelerinde 1 GB ATI Mobility Radeon HD 4650 ekran kartı ve iki tane 500 GB kapasiteli sabit disk bulunuyor. HDMI ve Display Port’un standart olarak sunulduğu bu modellerde görüntüleri HDTV ve monitölere aktarmak da mümkün.

Dell Studio 17 serisi çok yakında Türkiye’de olacak. Fiyatının ise lansmanın hemen öncesinde açıklanması bekleniyor. İlgilenenler için çektiğimiz Dell Studio 17 fotoğrafları ve videosu aşağıda yer alıyor.

Galeri: Dell Studio 17 Basın Fotoğrafları
[nggallery id=339]

Galeri: Dell Studio 17 Fotoğrafları
[nggallery id=335]

Video: Dell Studio 17 inceleme altında

Video: Dell Studio 17 Tanıtım Videosu

İLGİLİ HABERLER