Teknoloji

Dell’den dokunmatik ekranlı hepsi-bir-arada bilgisayar: Inspiron One 19 – Galeri & Video

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Dokunmatik ekranlı hepsi-bir-arada bilgisayarlar son zamanların en popüler eğilimlerinden bir tanesi. Türkiye pazarında ASUS, MSI ve HP’den bu segmentte ürünler görmeye başlamıştık. Dell de bunların arasına Inspiron One 19 ile katılıyor.

Dell Inspiron One 19 tüm aile bireylerinin ortak kullanımı için geliştirilmiş bir masaüstü bilgisayar. Estetik tasarımı sayesinde evin her yerine yakışacaktır, hatta basın toplantısında bu bilgisayarın yemek masasına bile konsa sırıtmayacağı söylenmişti. Tasarım kadar arayüz de oldukça estetik. Dokunmatik ekranın nimetlerinin sonuna kadar kullanıldığı kullanıcı arayüzü sayesinde kullanıcılar dokunarak boyama ve çizim yapma, şarkı listelerini elle düzenleme, resimleri döndürme, yakınlaştırma, kesme, fotoğraf albümü, slayt sunumu, tebrik kartı gibi görsel öğeler oluşturabiliyor.

Dell Inspiron One 19’un resmi konfigurasyonu Dell Türkiye tarafından gönderilen basın bülteninde yer almıyor. Ancak Dell’in diğer ülkelerindeki sayfalarına bakacak olursak Intel Pentium Dual Core veya Celeron işlemcilerle satılıyor. 4 GB’ye kadar DDR2 SDRAM, 640 GB’ye kadar sabit disk gibi donanım bileşenleri de mevcut. Wi-Fi, entegre mikrofonlu kamera, DVD sürücüsü, HD geniş ekran gibi özelliklerin hepsi bir arada sunuluyor. Kablosuz klavye ve farenin bulunduğu bilgisayarda geriye kablo olarak sadece elektrik kablosu kalıyor.

Dell Inspiron One 19 çok yakında Türkiye’de olacak. Fiyatın lansmandan hemen önce açıklanmasını bekliyoruz. Aşağıda Dell Inspiron’un fotoğraf ve videolarını bulabilirsiniz.

Galeri: Dell Inspiron One 19 Basın Fotoğrafları
[nggallery id=338]

Galeri: Dell Inspiron One 19
[nggallery id=336]

Video: Dell Inspiron One 19’un Kullanıcı Arayüzü

Video: Dell Inspiron One 19 Tanıtım Videosu


İLGİLİ HABERLER