Teknoloji

Dell Inspiron zino HD oturma odalarına göz kırpıyor – Galeri & Video

img_1604

Genellikle dizüstü bilgisayarlarıyla tanıdığımız Dell masaüstü bilgisayar segmentinde geliştirdiği Inspiron zino HD ile oturma odalarına göz kırpıyor. 8 x 8 inç’lik kare tasarımlı bu cihazın üzerinde yeteri kadar port bulunuyor, bu sayede evinizdeki her türlü cihazı bağlayıp zino HD’yi bir medya istasyonu hâline getirebilirsiniz.

CES 2010’da ilk kez ortaya çıkan ve çok yakında Türkiye’de piyasaya çıkmasını beklediğimiz Dell Inspiron zino HD’de AMD işlemci seçenekleri yer alıyor. Bunun yanında 1 TB’ye kadar depolama desteği, 8 GB’a kadar DDR2 RAM, Windows 7  işletim sistemi bu modelin özellikleri arasında. HDMI, USB 2.0, eSATA, Ethernet, VGA gibi bağlantılar sayesinde zino HD oturma odanızdaki HDTV’nin yanında oldukça iyi bir şekilde çalışacaktır. Onu oturma odalarında daha kullanışlı hâle getiren bir diğer özellik de değiştirilebilir kapaklara sahip olması. Farklı tasarım ve renklerde geliştirilen kapaklarla zino HD’ye farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Dell’in bugün düzenlediği basın toplantısında zino HD’de katılımcılara sunuldu. Dağıtılan materyallerde yer almasa da çok yakında Türkiye’de olmasını beklediğimiz bu cihazın fiyatı ise henüz belirlenmiş değil. İlgilenenler için zino HD fotoğrafları ve tanıtım videosu aşağıda yer alıyor.

Galeri: Dell Inspiron zino HD
[nggallery id=331]

Video: Dell Inspiron zino HD

İlgili – Dell

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER