Eğlence

Dedikodular gerçeğe dönüştü, Microsoft Zune HD’yi resmen duyurdu

platinum-zune-hd-rm-eng-gg

Ve dedikodular bir kez daha gerçeğe dönüştü. Zune HD gerçek ve sonbaharda piyasaya çıkacak. Microsoft Zune serisinin yeni iterasyonunu bize göre gece saatlerinde resmiyet kazandırdı.

Özelliklere bakacak olursak, daha önce internete sızanlarla paralel: 3.3 inç’lik, 480×272 çözünürlüklü OLED kapasitif dokunmatik ekran, dahili HD Radyo alıcısı, HD çıkış desteği.. Microsoft Zune’un dokunmatik ekranıyla dost uygulamaları ve oyunları ilerleyen günlerde sunmayı amaçlıyor. Bunun yanında Zune HD’de Internet Explorer tabanlı özelleştirilmiş bir tarayıcı da bulunuacak. Depolama kapasitesi, CPU performansı ve diğer donanım bileşenleri hakkında pek yeterli bilgi yok, ancak gelecek ayki E3 fuarında daha fazla detayın ortaya çıkmasını umuyoruz. Bu arada daha önce söylendiği gibi Zune, Xbox ve Xbox Live ile entegre olabilecek. Zune Marketplace mevcut Live video kaynaklarının yerini alacak, kütüphane genişleyecek ve yeni içerikler sunulacak. Microsoft’a göre E3’e gelen kullanıcılar Zune’un Xbox LIVE ile nasıl entegre olduğunu gözleriyle görecekler. İlgilenenler için Microsoft’un yayınladığı basın bülteninin Google çevirisi yazının devamında yer alıyor.

Basın Bülteni / Google çeviri
Microsoft Duyurdu Yeni Platformu ve Piyasalar için Zune Eğlence Hizmet genişletilmesi; Yeni Zune HD Portable Media Player onaylar

Premium Zune dijital eğlence hizmeti uluslararası Xbox LIVE mevcut olması gereklidir.

Redmond, Wash. – 26 Mayıs, 2009 – Microsoft Corp bugün için Zune, şirketin son evrimini-duyurdu sonu müzik ve eğlence hizmeti, yeni bir platform ve yeni pazarlar. Zune Xbox Live uluslararası bu sonbaharda da Video hizmeti genişletmek olacaktır. Bu, Zune stratejisinin önemli bir gelişme işaretleri fazla 17 milyon uluslararası Xbox LIVE aboneleri için Zune marka getiriyor. Buna ek olarak, Microsoft, Zune taşınabilir medya oynatıcı bir sonraki nesil doğruladı, Zune HD. ABD’de bu sonbaharda Uygun, Zune HD bir araya getiren ilk taşınabilir medya çalar bir dokunmatik ekran, Wi-Fi ve HD Radyo alıcısı, yüksek tanımlı (HD) video çıkışı yetenekleri, organik ışık diyot (OLED yayan) dahili bir İnternet tarayıcısı.

“The Zune müzik çalar genel Zune deneyiminin bir parçası olduğunu ve gurur duyuyoruz artış ve cihaz dışında bizim sunan uzanan,” Enrique Rodriguez, Microsoft TV, Video ve Müzik Çalışma Grubu’nun kurumsal Vice President söyledi. “Microsoft bağlı eğlence vizyonu üzerinde sağlayan bu haber Zune için bir dönüm noktası olarak çapraz dünyadaki oturma odası için bir platform deneyimleri ve prim video içeriğini işaretleri getiriyor.”

Zune Servisi Genişletti Yeni Platformu için
Zune Xbox LIVE Video Pazarı bir prim ortağı TV ve platforma film heyecan verici bir katalog getirmek olacaktır. Zune, yeni milyonlarca tüketici için ilk defa olarak Zune marka deneyimini ortaya Xbox LIVE Video pazarda Xbox kullanıcı arayüzü içinde ilk yuvası yer alacak. Electronic Entertainment Expo (E3) önümüzdeki hafta, katılımcılara ilk nasıl Zune Xbox LIVE bir oyun yaratmak için eğlence deneyimi değişen entegre göreceksiniz.

Zune HD Tanıtımı
Zune HD ve Zune cihazı ailenin sonraki tekerrür ve dinleme ve taşınabilir medya çalar kategoriye deneyimlerini inceleyen yeni bir seviye getiriyor.

– Zune HD bir HD Radyo alıcı böylece dahili kullanıcılara yüksek dinleyebilirsiniz kaliteli ses Yoldayken geleneksel radyo daha birlikte gelir. Kullanıcılar ayrıca ek şarkı ve sanatçı veri HD radyo istasyonları ile de en sevdikleri istasyonları HD multicasting ek kanalları yayın erişimi olacaktır. Eğer şarkı için istasyonu’s HD kanal üzerinde oynamak gibi değil kendi HD2 veya ek programlama için HD3 kanalları geçin.
– Parlak OLED dokunmatik ekran arayüzü kullanıcıların müzik, film ve kolaylıkla diğer içerik sayfaları çevirmek için izin verir ve 16:9 geniş ekran formatında ekran (480×272 çözünürlük) prim Yoldayken görüntüleme deneyimi sunuyor.
– Bu HD uyumlu çıkış (opsiyonel) bir HD TV doğrudan 720p olarak .* satılan Zune HD müşteri çalma cihazı bir prim yüksek tanımlı multimedya arayüzü (HDMI) Görsel-işitsel Docking istasyonu üzerinden HD video dosyalarını desteklenen sağlar.
– Zune HD tam ekran İnternet tarayıcı multitouch işlev için en iyi yer alacak.
– Zune HD Wi-Fi, anlık cihaz için fazla 5 milyon parça Zune müzik mağazasından Akış için izin vererek sağladı.
– Zune ve ilgili resimler hakkında daha fazla bilgi http://www.zune.net/press ve http://www.zune.net/ZuneHD sağlanmaktadır.

Zune Hakkında
Zune Microsoft’un müzik ve entegre bir dijital eğlence deneyimi sunuyor eğlence markasıdır. Bu platformu Zune taşınabilir dijital medya oynatıcıları, şık yazılımın bir satır, bir Zune Marketplace Online mağaza, Zune Pass müzik abonelik servisi ve Zune Sosyal online müzik topluluğu, insanlar daha çok müzik bulmalarına yardımcı olmak için oluşturulan içerir. Zune Microsoft Eğlence ve Cihazlar Bölümü bir parçası olduğunu ve şirketin yazılım tabanlı destekleyen dijital eğlence alanında sürücü yenilik yardımcı hizmet vizyonu. Daha fazla bilgi http://www.zune.net/en-us/press online olarak bulunabilir.

Xbox LIVE Hakkında
Xbox LIVE 26 ülkede her ve eğlence de seviyorum diğer fazla 17 milyon üye bağlanır. Anasayfa daha fazla içerik daha uzaktan herhangi bir cihazı, televizyon bağlı bulunabilir, Xbox LIVE da birleşik bir çevrimiçi sosyal ağ araya getiren arkadaşlar olursa olsun, nerede bulunmaktadır – oturma odasında veya dünya çapında bir. Daha fazla bilgi ve Xbox LIVE üyelik http://www.xbox.com/en-us/live online olarak bulunabilir.

Microsoft hakkında
1975 yılında, Microsoft (Nasdaq “MSFT”) yazılım, hizmet ve çözümleri yardımcı kişi ve işletmeler tam potansiyelini gerçekleştirmek dünya lideridir kurulan.

* 720p HD video dosyalarını Desteklenen cihaz üzerinde ekrana sığacak şekilde downscaled 480 x 272 oynamak – HD çözünürlük değil. Zune HD ve AV Dock ve bir HDTV (tüm ayrı) HD çözünürlükte video izlemek için gereken sattı.

HD Radio ? ve HD Radyo logosu iBiquity Dijital Corp ve tescilli markalarıdır.

İlgili – Engadget

İLGİLİ HABERLER