Manşetler

Dedikodu: Yeni iPad daha ince ekran çerçevesine ve büyükçe bir hoparlöre sahip olacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın çok yakında üzerindeki örtüyü kaldırmasını beklediğimiz ikinci nesil iPad’iyle ilgili dedikodular giderek sıklaşıyor. Japonya merkezli bir blog Çin’deki kaynaklarına dayandırarak yeni iPad’in ne gibi özellikler taşıyacağını okurlarına aktarıyor. Çin’den çıkan haberlere, hele bir de kaynaklar anonimse çok da fazla güvenmemek gerekiyor. Yine de, bu gelişmeyi sizlere aktarmadan geçmek olmaz.

Çinliler’in aktardığına göre yeni iPad’in ekranını çevreleyen çerçevenin genişliği 3 mm. kadar azalacak. 9.7 inç’lik ekran boyutu korunurken tabletin arka tarafı düzleştirilecek. Dedikoduları aktaran Mac Octakara’ya göre üstü metal ızgarayla kapatılacak geniş çaplı bir hoparlör de iPad 2’de bulunacak. Mevcut iPad’in 242.8 x 189.7 mm’lik bir alanı kaplarken, yenisinde bu miktar biraz düşecek ve 239 x 186 mm. olacak. Site yeni iPad’in ön yüzünde kameranın alıp almayacağını doğrulayamazken, bu yeni ürünlerin Ocak ayından itibaren fabrikalardan çıkıp Apple’a teslim edileceğini iddia etmiş. Bu son dedikodu önceki dedikodularla tutuyor.

Bu arada yukarıdaki ve aşağıdaki fotoğrafların birer taslak olduğunu, gerçeği yansıtıp yansıtmadığının kesin olmadığını belirtelim.

İlgili – Mac Octakara

İLGİLİ HABERLER