Eğlence

Cut the Rope’un geliştiricisinin yeni oyunu Pudding Monsters 20 Aralıkta çıkıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Cut the Rope buraların popüler oyunlarından bir tanesi sayılır. Aslında dünya çapında da hatırı sayılır bir popülariteye erişmiş olan bu oyun 250 milyonun üzerinde bir indirme sayısına ulaşma başarısını göstermişti. Oyunun geliştiricisi olan ZeptoLab şimdi Pudding Monsters adlı yeni bir oyunla şansını bir kez daha deneyecek. Oyunun 20 Aralık tarihinde yayınlanması bekleniyor.

Pudding Monsters oyununda amaç puding parçalarını birbirine yapıştırmak. Cut the Rope oyunundan farklı olarak Pudding Monsters oyunu daha çok bir puzzle oyunu olma niteliğini taşıyor. Oyuncular puding parçalarını bir tahta üzerinde hareket ettirmeye çalışacak, ancak bunu yaparken bir nesneye çarpmamaya veya bir puding parçasını diğerinin üzerine düşürmemeye çalışacak. Aksi takdirde parçalar tahtadan düşüyor ve oyun sonlanıyor.

Pudding Monsters oyunu aynı anda hem iOS hem de Android platformları için yayınlanacak. ZeptoLab tıpkı Cut the Rope oyunu gibi Pudding Monsters oyununun da lisanslı peluş oyuncaklarını, hikaye kitaplarını ve diğer ürünlerini satmayı planlıyor. Tabii ki, bu planın gerçekleşmesi için oyunun beğeni kazanması ve hatırı sayılır bir indirme rakamına ulaşması gerekiyor.

Cut the Rope oyunu yayınlanalı iki yılı geçmiş olsa da, şu anda bile 50 milyon aktif oyuncu tarafından oynanıyor. Görünüşe göre insanlar hâla bu oyundan bıkmış değil. ZeptoLab’in yeni oyunla da benzer bir etki yaratıp yaratamayacağını zamanla göreceğiz.

İlgili >> Marketwire

İLGİLİ HABERLER