Eğlence

Creative’den zengin özellikli ve kompakt medya oynatıcısı ZEN X-Fi3

Creative yeni medya oynatıcısı ZEN X-Fi3’ü IFA 2011’de görücüye çıkardı. 2 inç’lik ekrana ve 65 x 45.5 x 12.5 mm’lik boyutlara sahip olan bu küçük cihaz sahip olduğu microSD kart yuvası sayesinde esnek depolama imkânı sunuyor. Hem müzik hem de video dosyalarını oynatabilen X-Fi3 Creative’in X-Fi Crystallizer teknolojisi sayesinde sesin daha kaliteli hâle gelmesini sağlıyor.

X-Fi Crystallizer müzik CD’lerinde şarkılar dijital formata çevrildiğinde kaybolan ses doğruluğunu geri dönüştürüyor. X-Fi3’te yer alan bir başka özellik olan X-Fi Expand sayesinde kullanıcıların kulaklıktan duydukları sesin tam donanımlı bir hoparlörden geliyormuş gibi çıkması sağlanıyor. X-Fi3 aralarında FLAC, MP3, WMA ve Audible 4’ün bulunduğu geniş bir format desteğine sahip. Ayrıca iTunes Plus AAC dosyaları da destekleniyor.

microSD kart yuvası 32 GB’ye kadar kartları destekliyor. Ayrıca 8 GB veya 16 GB’lık dahili bellek barındıran opsiyonlar sunuluyor. Opsiyonel AV kablosu yardımıyla videoları harici monitörlerden izlemek mümkün kılınıyor. 2 inç’lik, 262 bin renk destekli ekranı bulunan X-Fi3 WMV9, MPEG5-SP ve AVI (DivX4/5, XviD) video formatlarını da destekliyor. Dahili mikrofon yardımıyla ses kaydı, FM alıcı, entegre hoparlörler ve Bluetooth 2.1 destekli bu cihaz tam şarjda 20 saate kadar müzik dinleme veya 5 saate kadar video izleme imkânı sunuyor. 8 GB ve 16 GB’lık modellerin yurtdışında sırasıyla 99.99$ ve 139.99$’lık fiyatlardan satılması bekleniyor.

İlgili – Creative

İLGİLİ HABERLER