Teknoloji

Cat S60 haziran ayında ön siparişe çıkıyor

cat s60

cat s60Cat termal kameralı akıllı telefonu S60’ı ilk kez şubat ayında tanıtmış ve ön siparişleri de önümüzdeki haziran ayından itibaren almaya başlayacağını söylemişti. Bu telefonu satın almak isteyenlerin 649 avro gibi yüksek bir fiyatı gözden çıkarmaları gerekiyor.

Android telefon Cat’in veya termal kamera üreticisi Flir’in web sitesinde satışa sunulacak. Ne var ki, haziran olarak verilen ön sipariş tarihi sadece Avrupa’daki müşterileri kapsayacak gibi görünüyor. Cat diğer bölgelerde piyasaya çıkışın takip eden zamanlarda gerçekleşeceğini belirtiyor.

Termal kamerasının yanı sıra, S60’ın sağlam yapılı ve suya yüksek dayanıklılığı da altı çizilmesi gereken unsurlar arasında bulunuyor. Bu telefon 5 metreye kadar derinlikteki suda bir saat kadar durabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cat S60 Ön İnceleme

Qualcomm’un Snapdragon 617 işlemcisine sahip olan telefonda 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza bulunuyor. microSD kart yuvası da mevcut. Cat, haziran ayında S60 için SDK, yani yazılım geliştirme seti de çıkaracak, böylelikle üçüncü taraf geliştiriciler de cihazın termal kamerasıyla çalışan uygulamalar geliştirebilecekler. S60 gerçek anlamda niş bir ürün olsa da, SDK sayesinde çıkacak uygulamalarla mühendisler, yapı işleriyle uğraşanlar ve acil servis çalışanlarının fazlasıyla işine yarayabilir.

İLGİLİ HABERLER