EğlenceManşetler

BuzzMyVideos YouTube yıldızlarını keşif için Türkiye’de

İnternet videoları bilgi ve eğlenceye kısa sürede erişim için en popüler araçlardan biri olma durumunu her geçen gün sağlamlaştırırken, YouTube ve benzeri platformlardaki müzik, güzellik, bakım ve oyun gibi alanlardaki çalışmaların sayısı da her geçen gün artıyor. Sayısı artan bu içerikler sahipleri için de yepyeni bir gelir kapısı olma işlevi görüyor. YouTube’dan onaylı olan ve video paylaşım sitesinin Avrupa’daki premium ortakları arasında yer alan ”BuzzMyVideos” da bu noktada içerik sahiplerini yükseltmek için onlara teknik ve stratejik danışmanlık sağlama hedefiyle oyuna dahil oluyor. Video üreticilerine içeriklerini daha geniş kitlelerle buluşturma konusunda yardımcı olacak bir platform vazifesi gören BuzzMyVideos’un çatısı altındaki videolar yüzü aşkın ülkede izleyicilerle buluşuyor.

Buzz-My-Videos-logo-151113

Google ve YouTube bünyesinde edindikleri tecrübelerini yeni yetenekleri desteklemek adına kullanmayı tercih edilen iki kadın girişimci tarafından kurulan BuzzMyVideos, başta Avrupa olmak üzere dünyanın dört bir yanında video üreticileriyle birlikte çalışıyor. Şirket bu alanda faaliyet gösteren muadilleri arasında hizmetlerini Türkçe sunan ilk platform olma özelliğini de taşıyor.

BuzzMyVideos’un kurucu ortaklarından Paola Marinone amaçlarının yetenekli Türk içerik üreticilerini keşfedip destekleyerek uluslararası alanda başarılı kazanmalarına yardım etmek olarak açıklarken; Türkiye’nin dinamik yapısı, çevrim içi dünyadaki aktifliği ve yaratıcı insanlarıyla potansiyeli yüksek bir ülke olduğunun altını çizdi. İtalya’nın ardından Avrupa’daki ikinci lansman noktası olarak Türkiye’yi seçtiklerini söyleyen Marinone, Türkiye’den yıldızların ve ilginç başarı hikayelerinin çıkacağına emin olduklarını söyledi.

BuzzMyVideos’un bir diğer kurucu ortağı olan ve aynı zamanda İş Geliştirme Direktörlüğü görevini yürüten Bengü Atamer ise BuzzMyVideos olarak bünyelerine katılan içerik üreticilerine yükselmeleri için gerekli ipuçlarını verdiklerini ve danışmanlık desteği sunduklarını dile getirdi. Atamer kanal ve video optimizasyonu, içerik ve yayın programlama, promosyon, kanal yönetimi, dijital alanda telif haklarının korunması ve izleyici sayısını artırma gibi pek çok konunun verdikleri danışmanlık hizmetinin kapsama alanına girdiğini belirtirken, halihazırda 100’den fazla Türk YouTube kanalını desteklediklerini ve bu sayıyı artırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

İlgili >> BuzzMyVideos

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER