Teknoloji

Büyük ekranlı orta sınıf telefonu LG Optimus L9 II sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Nexus 4, Optimus G ve Optimus G Pro ile önemli başarı elde eden LG, gelecek planlarında büyük ekranlı akıllı telefonlara özel bir önem vereceğe benziyor. Şirketin hazırlıklarını sürdürdüğü büyük ekranlı orta sınıf telefonu LG Optimus L9 II’nin internete sızan görüntüleri de şirketin bu yaklaşımda olduğunu doğruluyor.

lg-optimus-L9-2-190613-1

Cihazın adı henüz doğrulanmazken, fotoğraflarda L9 II yazısının görülmesi bu ihtimali güçlendiriyor. Şirket Optimus L9 II’yi geçtiğimiz yıl piyasaya sürmüştü. Hazırlıkları süren akıllı telefonda Optimus L9’a kıyasla daha büyük bir ekran ve daha gelişmiş bir işlemci bulunuyor. 4.7 inç’lik 720p ekranın kullanıldığı Optimus L9 II’de 1.4 GHz, çift çekirdekli Qualcomm Snapdragon 400 işlemci kullanılması bekleniyor. Bu özelliklerin geçtiğimiz yılın üst sınıf akıllı telefonlarına ait olması bir nebze şaşkınlık yaratsa da, Güney Koreli şirketin Optimus G II’yi gölgelememek adına böyle bir donanımı tercih etmiş olabileceği düşünülüyor.

lg-optimus-L9-2-190613-2

TechTastic tarafından yayınlanan fotoğraflarda sadece beyaz renkli model görülüyor. Tamamen camla kaplı olan cihazın ön tarafını plastik kenarlar çevreliyor. Optimus L9 II’nin ön yüzünde ön kamera, kulak ahizesi, hareket ve ışık sensörlerinin bulunduğu da fotoğraflara bakınca rahatlıkla anlaşılıyor.

İlgili >> TechTastic

İLGİLİ HABERLER