Teknoloji

BlackBerry Bold Touch RIM’in web sitesinde vaktinden önce görüntülendi

Research In Motion gelecek hafta artık resmiyet kazanması beklenen yeni akıllı telefonu BlackBerry Bold Touch’ın görüntülerini kazar ya da bir tanıtım taktiği olacak şekilde bilerek anasayfasına sızdırdı. BGR tayfasının yakaladığı bu ekran görüntüleri yukarıda ve aşağıda yer almakta. RIM’in bu yeni cihazı gelecek hafta ABD’de düzenleyeceği BlackBerry World etkinliğinde tanıtması bekleniyor.

BlackBerry Bold Touch 9900 ile ilgili fotoğraflar daha önce internete sızmıştı. Cihazı yakından inceleme fırsatı bulan kaynaklar dokunmatik arayüzün tepkiselliğinin oldukça iyi olduğunu dile getiriyor. Şimdiye kadar üretilmiş en ince BlackBerry cihazı olmasına karşın QWERTY klavyeyi barındırmaya devam etmesi de dikkat çekici. Bold Touch’ın teknik özellikleri tam olarak bilinmese de internete sızan bilgiler bu cihazın 1.2 GHz Qualcomm işlemci, dört bant GSM / çift bant UMTS, 5 megapiksel kamera ve Wi-Fi gibi teknik özellikler barındırdığı yönünde.

BlackBerry PlayBook tablet ile birlikte RIM’in anasayfasında görünen bu cihaz BlackBerry 7 işletim sistemiyle çalışacak ve “Liquid Graphics” olarak nitelendirilen bir dokunmatik ekran barındıracak. Ayrıca cihazın resmi adının “Touch” kelimesini barındıracağı ya da sadece BlackBerry Bold olarak mı anılacağı da şu an için kesinlik kazanmış değil. En iyisi haftaiçini beklemek.

İlgili – BGR

İLGİLİ HABERLER