Manşetler

Yakında beklenen BlackBerry A10’un yeni fotoğrafları daha fazla ipucu veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

BlackBerry’nin şu sıralar önümüzdeki aylarda çıkacak yeni akıllı telefonu A10 üzerinde çalıştığı söyleniyor. Daha büyük ve hızlı olacak bu akıllı telefonun son olarak yeni fotoğrafları sızdı. Twitter kullanıcısı Vu Thanh tarafından paylaşılan üç farklı fotoğraf beklenen BlackBerry akıllı telefonun neye benzeyeceği hakkında fikir veriyor. Fotoğraflarda cihazın ana ekranı, açılış ekranı ve arka kapağı görüntüleniyor.

blackberry-a10-sizinti-240713-1

BlackBerry A10’un Samsung Galaxy S4’e benzer bir biçime sahip olacağı söyleniyordu. Fotoğraflara bakıldığında bu tahminin boş olmadığı görülüyor. A10 olduğu iddia edilen cihazın yuvarlatılmış köşeleri bunun işareti sayılabilir. Ayrıca ekranın altında HTC One’dakine benzer bir şerit de yer alıyor. Aslında aynı şeridi BlackBerry Z10’da da görmüyor değiliz. Ancak BlackBerry A10’un sadece ekran altında ve daha zıt renge sahip bir şerit barındıracağını görüyoruz.

blackberry-a10-sizinti-240713-2

BlackBerry A10’da 5 inç AMOLED ekran, çift çekirdekli işlemci ve 2 GB RAM gibi başlıca teknik özelliklerin bulunacağı söyleniyor. Cihazın çıkışı için de önümüzdeki kasım ayı işaret ediliyor.

blackberry-a10-sizinti-240713-3

İlgili >> BGR, Twitter (@nvthanh1994)

İLGİLİ HABERLER