Teknoloji

BlackBerry 10 ile çalışan yeni Porsche Design telefonu yolda

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

BlackBerry ve Porsche markaları birbirine çok da yabancı sayılmaz. Yaklaşık iki yıl önce tanıtılan ve ülkemizde de piyasaya sürülen BlackBerry Porsche Design P9981 lüks bir telefon isteyen kullanıcılara hitap ediyordu. İlk BlackBerry 10 telefonlarının çıkışının ardından BlackBerry Porsche Design serisine mensup yeni bir telefon görecek gibiyiz.

blackberry-10-porsche-design-030813-1

Daha önceki Porsche Design telefon QWERTY klavyeliydi, ancak yakın gelecekte çıkması muhtemel telefonun BlackBerry Z10’dan ilham alan bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Yani karşımıza tam dokunmatik ekranlı ilk Porsche Design akıllı telefonu çıkabilir. BlackBerry Porsche P9982 olarak adlandırılan bu telefona ait birkaç fotoğraf internete sızdı.

P9982’nin tasarımı BlackBerry Z10’a benziyor, ancak metal çerçevesi ve dokulu arka paneliyle biraz daha çekici görünüyor. Ayrıca telefonun alt bölümünün hatları yuvarlatılmış, yumurta benzeri bir görünüm oluşturulmuş. Bunun da BlackBerry Porsche P9982’ye ayrı bir hava kattığını belirtmek gerek.

blackberry-10-porsche-design-030813-5

Cihazın arkasını hemen hemen tamamen kapatan plastik kapağın üstünde kamera ve LED flaş için delikler bırakılmış. Çıkarılabilir arka kapağın altında microSD kart ve microSIM kart yuvaları da bulunuyor. Ayrıca bu telefon da çıkarılabilir batarya içeriyor. Kablosuz şarj özelliği de barındıracak bu cihazın fiyatı da ilk BlackBerry Porsche Design telefonundan çok aşağı olmayacaktır.

İlgili >> Tinhte

İLGİLİ HABERLER