Teknoloji

BlackBerry Twitter 10.2.2 güncellemesini kaldırdı, kullanıcılara eski sürüme dönmeyi tavsiye etti

BlackBerry, BlackBerry 10 işletim sistemli telefon sahiplerine, 10.2.2 sürümüne güncelledikleri Twitter uygulamalarını bir önceki versiyona geri döndürmeleri uyarısında bulundu.

BlackBerry-Q5-inceleme-00010

17 Aralıkta yayınlanan Twitter uygulama güncellemesiyle birlikte geliştirilmiş arama işlevi, BBM ile entegrasyon, fotoğrafların tweet’ler içinde ön izleme şeklinde görüntülenmesi gibi birtakım yenilikler gelmişti. Ancak kullanıcılardan gelen şikayetler BlackBerry’yi bu sürümü BlackBerry World uygulama mağazasında kaldırma noktasına getirdi.

BlackBerry sorunlarla ilgilendiğini ve bunları çok yakında çözeceğini kaydetti. O zamana kadar da kullanıcıların 10.2.1 sürümüne geri dönmeleri tavsiyesinde bulundu. Bunun için kullanıcıların öncelikle BB10 cihazının ana ekranındaki Twitter ikonuna basılı tutması ve daha sonra X’e tıklatarak uygulamayı silmeleri gerekiyor.

Daha sonra BlackBerry World’e girip burada bulunan Twitter 10.2.1 versiyonunu yüklemek gerekiyor. Zaten BlackBerry 10 cihazları için en güncel Twitter sürümü olarak 10.2.1 yer alıyor.

Bu geri dönüş 10.2.2 ile birlikte gelen yeniliklerin de bir süre için devredışı kalması anlamına geliyor. Ancak sorunsuz bir Twitter deneyimi isteyen BlackBerry 10 kullanıcıları için bu durum fazla sorun yaratmayacaktır.

İlgili >> BlackBerry Blogs

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER