Eğlence

BitTorrent haber kanalı kurmaya hazırlanıyor

bittorrent haber kanaliBitTorrent, bir süre önce BitTorrent Live adını taşıyan çevrim içi yayın platformunu hayata geçirmişti. Variety’de yer alan habere göre, şirket bu platform içinde yayın yapacak bir haber kanalı kurmaya hazırlanıyor. Şirketin haber direktörü bulmak için verdiği iş ilanı, söz konusu hazırlığın bir kanıtı olarak niteleniyor.

İşe alınacak haber direktörü, BitTorrent’in San Francisco ofisinde görev yapacak gazetecilerden oluşan bir ekip kuracak. Ekip, uluslararası destekçileri birleştirecek bir ağ oluşturacak.

İş ilanında BitTorrent’in kısa süre önce bir canlı yayın platformu kurduğu vurgulanıyor. Sıranın söz konusu platform içinde yayın yapacak haber kanalında olduğu belirtiliyor.

BitTorrent haber kanalı sonbaharda yayına başlayabilir

Variety’nin haberine göre, BitTorrent haber kanalı önümüzdeki sonbaharda gerçekleştirilecek ABD Başkanlık Seçimleri yaklaşırken yayın hayatına başlayacak. Kanalın ilk etapta günün 24 saati boyunca yayında olması beklenmiyor. BitTorrent’in haber kanalında siyasi haberler dışında spor, kültür ve teknoloji etkinliklerine yer verilmesi planlanıyor.

İLGİLİ HABERLER