Teknoloji

BİM BİMcell ile mobil iletişim sektörüne adım attı

Bu ülkede yaşayıp da BİM markasını duymamış insan pek fazla değildir. Ülkenin dört bir yanında marketleri olan perakende mağazacılık zinciri özellikle düşük fiyat politikası ve alternatif ürünlerinin çeşitliliği ile kendisine sektöründe güçlü bir pozisyon sağlayan BİM, şimdi de gözünü mobil haberleşme pazarına dikti. Avea altyapısını kullanarak BİMcell’i hayata geçiren şirket, en karakteristik özelliği olan düşük fiyat politikasını mobil iletişim sektöründe de uygulayarak kullanıcıların ilgisine mazhar olmayı hedefliyor.

BİM, BİMcell markasının temel prensipleri olarak düşük fiyata yüksek kalite taahüdünün dışında yalınlık, basitlik ve şeffaflığı ön plana çıkarıyor. Sadece ön ödemeli konuşma hizmeti sağlayan BİMcell’in kullanıcısı olma prosedürü de internet sitesinde oldukça yalın bir biçimde anlatılmış. Kimlik ve kimlik fotokopisi ile bir BİM marketine gidip, gereken formu doldurmak yeterli. BİMcell’in tarifeleri incelendiği zaman oldukça sık vurgulanan düşük fiyat politikasının hizmetin lokomotifi olduğu bir kez daha göze çarpıyor. 20 TL ile ayda belirli sürelerde kaç konuşma yapılabileceği son derece net biçimde anlatılmış durumda. BİMcell’in SMS ve internet kullanımı için de paketleri mevcut. Ancak konuşma ve SMS’te kullanıcıya sadece tek paket seçeneği sunuluyor. Mobil internet için ise üç farklı paket mevcut.

BİMcell’e özellikle giriş seviyesi kullanıcların rağbet göstereceğini söylemek pek yanlış olmaz. Ayrıca telefonu sadece konuşma amacı ile kullanan ve bunun için fazla para ödemek istemeyen kullanıcılar da BİMcell’e ilgi gösterecektir.

İlgili – BİMcell

 

İLGİLİ HABERLER