Manşetler

Biletix’in iPhone uygulaması yayınlandı – Galeri

img_0624Nihayet Biletix de iPhone platformuna teşrif etti. Çevrimiçi bilet satış servisinin iPhone uygulaması dokunmatik ekranın sağladığı kullanım kolaylıklarından yararlanmakla kalmıyor, bunun yanı sıra iPhone’un anında ilet bildirimlerinin ve GPS modülünün nimetlerinden de faydalanıyor.

App Store üzerinden ücretsiz olarak dağıtılan bu uygulamayı yükledikten sonra ilk kez açtığınızda anında ilet bildirimlerini isteyip istemediğiniz soruluyor. Sanıyoruz ki, ya mesajları ya da ilgi alanınıza giren sanatçıların etkinliklerini bu yolla size iletiyorlar. Sonrasında bulunduğunuz konuma uygun bölgeyi seçmeniz isteniyor. Biz burada İstanbul ve Marmara Bölgesi’ni seçiyoruz.

Uygulamanın ana sayfasında en çok ilgi gören etkinlikler listeleniyor. Bunun yanı sıra hafta sonu düzenlenecek etkinlikler ve bulunduğunuz yerin yakınındaki etkinlikler ayrı sekmelerde görüntüleniyor. Sonuncu sekme yüklenmeden önce sizden konum bilgisinin uygulamayla paylaşılması için izin isteniyor. Arama bölümünde kategori, tarih ve mekan bazlı listelemenin yanı sıra doğrudan anahtar kelime girerek dilediğiniz sonuçları dökebilirsiniz. Hesabım bölümünden iletişim bilgilerinizi düzenleyebilir, sisteme kredi kartı bilgi kaydı yapabilir ya da daha önce satın aldığınız biletleri görüntüleyebilirsiniz.

Biletix uygulamasında “daha fazlası” bölümünde Biletix Çağrı Merkezi’ni hızlıca aramanız için bir kısayol bağlantısı da eklenmiş. Ancak bu uygulamanın çağrı merkezine gerek bıraktırmayacağını düşünüyoruz. Aşağıdaki galeride bu uygulamaya ait ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Ayrıca iTunes bağlantısı üzerinden uygulamayı iPhone ya da iPod touch’ınıza yükleyebilirsiniz.

Galeri: Biletix iPhone Uygulaması
[nggallery id=350]

İlgili – Biletix iPhone uygulaması [iTunes bağlantısı]

İLGİLİ HABERLER