Teknoloji

Beyaz renkli Xbox One Sunset Overdrive ile birlikte geliyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

xbox-one-beyaz-050814

Microsoft geçtiğimiz yılın sonunda çalışanlarına beyaz renkli Xbox One hediye ederek herkesi kıskandırmıştı. Şirket bu özel versiyonu Sunset Overdrive oyunuyla bir paket hâlinde piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Polygon sitesine bir Microsoft sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, Sunset Overdrive ile paketlenmiş beyaz renkli Xbox One 28 piyasada olacak. Sunset Overdrive oyunu 28 Ekimde çıkıyor, ancak beyaz renkli Xbox One paketinin piyasaya çıkışı hakkında bilgi verilmedi. Ne var ki, Microsoft’un söz konusu paketi ekim ayı içinde piyasaya süreceğine dair dedikodular bu son haberden önce alevlenmeye başlamıştı. Ayrıca paketin fiyatı hakkında da henüz net bir bilgi verilmedi.

Beyaz Xbox One konsolunun çıkışının öncesinde Microsoft 26 Ağustos tarihinde Madden NFL Xbox One paketini yurt dışında satışa sunacak. 399 dolarlık fiyata sahip olacak bu pakette siyah renkli konsol, Madden NFL 15’i indirmek için gerekli indirme kodu, üç adet Madden NFL Ultimate Team Pro paketi için jeton bulunuyor, ancak Kinect aygıtı yer almıyor.

Xbox One’ın yeni paketleri yurt dışında satışa sunulurken, Türkiye’deki müşteriler de 5 Eylül tarihinde Xbox One’a kavuşuyor. Şu anda ön siparişi yapılabilen Xbox One 1599 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de olacak.

İLGİLİ HABERLER