Teknoloji

Beyaz renkli Nokia N9 yurtdışında satışa sunuldu

Nokia’nın Windows Phone cihazlarının tanıtıldığı Nokia World 2011’in bir yeniliği de beyaz renkli Nokia N9‘du. Başlangıçta siyah, fuşya ve mor pembe renklerle çıkarılan Nokia N9’un bu renk seçeneklerine beyaz da eklenmişti. Bu beyaz renkli model de yurtdışında piyasaya sürüldü. 560 avroluk fiyata sahip olan bu versiyonun 64 GB’lık dahili belleği bulunuyor.

Beyaz renkli Nokia N9 diğer renk seçeneklerindeki mat kaplamanın aksine parlak bir kaplamayla geliyor. 8 megapiksel Carl Zeiss optikli kamera, 3.9 inç’lik AMOLED ekran ve 1 GHz’lik TI OMAP 3630 işlemci barındıran bu cihaz diğer versiyonlar için de varlığı duyurulan MeeGo 1.1.1 güncellemesiyle birlikte geliyor. Söz konusu güncellemeyle birlikte Kuzey Afrika ve Orta Doğu’daki kullanıcılar için Arapça dil desteği de sunulmaya başlandı.

Beyaz renkli Nokia N9’dan bahsetmişken, Nokia N9’un diğer renklerinin de Türkiye’de piyasaya çıktığını belirtelim. Nokia Shop’larda piyasaya çıkan Nokia N9 “Eğlence Paketi” adı verilen özel bir paket içinde satılıyor. Bu paketi tercih edenler Nokia N9, saat ve kılıfın yanı sıra 100 MB’lık veri paketinin de sahibi olacak. Söz konusu Nokia N9 paketinin tavsiye edilen perakende satış fiyatı 1559 TL.

Nokia’nın tüketicilerle buluşan MeeGo işletim sistemli ilk ve tek akıllı telefonuyla ilgili ayrıntıları gerçekleştirdiğimiz detaylı Nokia N9 incelemesinde bulabilirsiniz.

İlgili – Nokia Conversations

İLGİLİ HABERLER