Eğlence

Beyaz renkli iPod touch’ın parçaları ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Apple’ın üzerinde çalıştığı projeler gizli kalmakta zorlanıyor. Örneğin, gelecek nesil iPod touch’ı ele alalım. iFixDirect sitesi beşinci nesil iPod touch’a ait olduğu iddia edilen çeşitli parçaları açığa çıkardı. Parçalara bakılacak olursa iPod touch da beyaz renkle tanışan Apple cihazları arasına katılacak.

Apple’ın gelecek nesil iPod touch’ta sadece bazı donanım değişiklikleri yapacağı, içinde pek birşeye dokunmayacağı söyleniyor. Belki gelecek nesil iPhone’da olması beklenen A5 işlemciyi beşinci nesil iPod touch’ta da görebiliriz. Bu arada, hem iPhone 4 hem de iPad 2’de siyah renkli klasik modelin yanında beyaz renkli modelleri görmüştük. Apple’ın önümüzdeki sonbaharda iPhone 4S veya iPhone 5‘i büyük bir etkinlikle duyuracağını göz önünde bulunduracak olursak, iPod touch’ın çıkışı geçmiş yılların aksine sessiz sedasız bir şekilde gerçekleşebilir.

Beyaz renkli iPod touch’ın sürekli düşmekte olan iPod satışlarına yeniden ivme kazandırıp kazandırmayacağını şu noktada bilmiyoruz. Ancak beyaz renkle tanıdığımız iPod’ların en gelişmiş hâli olacağını düşündüğümüz beşinci nesil iPod touch’ı beyaz renkle de görecek olmak kesinlikle güzel olacaktır.

İlgili – iFixDirect

İLGİLİ HABERLER