Manşetler

Beyaz renkli iPad 2 de mi geliyor?

iPad 2’nin beklenen duyurusuna sadece iki gün kaldı ve bu lansman öncesinde ikinci nesil iPad’e ait olduğu iddia edilen fotoğraflar internete sızdırılıyor. iFixyouri sitesi yeni iPad’e ait olduğu tahmin edilen beyaz renkli bir ön panelin fotoğrafını yayınladı.

Apple’ın piyasaya sürdüğü ürünlerde siyah ve beyaz renk çeşitlerini sıklıkla tercih ettiğini düşünecek olursak, çıkan bu fotoğrafın doğruluk ihtimâlinin yüksek olduğunu söyleyebiliriz. Hatırlayacak olursanız, Apple geçtiğimiz yaz siyah renkli iPhone 4 ile birlikte bir de beyaz renkli iPhone 4 tanıtmıştı, ancak bu cihaz üretimde yaşanan sorunlar nedeniyle bir türlü piyasaya çıkmamıştı. Birçok kişi beyaz rengin kameranın kullanımı sırasında ışığın sızmasına neden olduğunu iddia etmişti.

iPad 2’ye ait olduğu söylenen beyaz renkli ön panelde küçük bir delik dikkatinizi çekmiştir. Bu deliğin ön kamera için açıldığı tahmin ediliyor. İkinci nesil iPad’in daha hızlı bir A5 yongasetine, ancak orijinal iPad’inkiyle aynı çözünürlüğe sahip bir ekran sahip olacağı da tahmin ediliyor. Yeni iPad ile ilgili dedikoduların ne kadarının gerçeğe dönüştüğünü görmek için iki gün daha sabretmemiz gerekiyor.

İlgili – 9 to 5 Mac

İLGİLİ HABERLER