EğlenceManşetler

Bethesda E3 2016: Yeni oyunlar ve fragmanları

bethesda e3 2016

bethesda e3 2016Bethesda E3 video oyun konferansının en önemli oyuncularından bir tanesi hâline geldi. Halbuki şirket sadece son iki yıldır bu etkinlik kapsamında büyük bir basın toplantısı düzenliyor. Geçen yıl Doom, Dishonored 2 ve Fallout 4 gibi başlıklara ait fragmanları yayınlayan stüdyo, bu yıl Prey ve Ouake Champions oyunlarına ait ilk fragmanları yayınladı. Ayrıca Fallout 4 DLC ve yeni versiyonu üretilen Skyrim’in oyun görüntülerini de paylaştı.

Aşağıda Bethesda’nın E3 2016 basın toplantısına ait önemli oyunların fragmanlarını ve görüntülerini bulabilirsiniz.

Quake Champions

Modern e-Spor seti için yeniden tasarlanan Quake Champions, seleflerinden daha çok Overwatch’u andırıyor. Oyuncular farklı tarzlarda, görünümlerde ve davranışlarda çeşitli karakterlere sahip olacaklar. Daha fazla ayrıntının bu yaz düzenlenecek QuakeCon etkinliğinde verilmesi bekleniyor.

 

Prey

Prey’in ölümüyle ilgili dedikodular fazlasıyla abartılmıştı. Bu oyun yepyeni bir kanla yeniden ortaya çıkıyor. Yayınlanan fragmana göre yeni oyun orijinal Prey’e göre oldukça farklı, çekici yabancı kapıları özellikle dikkat çekiyor.

 

Fallout 4 DLC and a remastered Skyrim

Bethesda Fallout 4 için yeni bir indirilebilir içerik kütüphanesi duyurdu. Ayrıca Elder Scrolls V: Skyrim gibi en çok sevilen oyunlardan bir tanesinin de yeniden düzenlenmiş versiyonu bulunuyor. Fallout 4 DLC yaz aylarında çıkış yapacak.

The Elder Scrolls: Legends

Fazla uzak olmayan bir gelecekte AAA sınıfı tüm oyunlar onları takip eden fazlasıyla çekici kart oyunları için birer tanıtım materyali hâline dönüşecek.

Dishonored 2

Bethesda’nın basın toplantısının en sonunda Dishonored 2 ile oyuncuları nasıl bir deneyimin beklediğine dair gösterim yapıldı. Fragman ise sunumda gösterilenlerin daha dar kapsamlı bir özeti olma özelliğini taşıyor.

İLGİLİ HABERLER