Teknoloji

Beklenen AirPort Extreme ve Time Capsule cihazlarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Bu ayın başında çıkan AirPort işlev güncellemesi yeni Time Capsule ve AirPort Extreme cihazlarının varlığını gözler önüne sermişti. Söz konusu cihazlarla ilgili yeni bilgiler 9to5Mac sitesinin gizemli kaynağı tarafından ortaya çıkarılmış durumda. Sitenin açıkladığı bilgiler arasında Time Capsule cihazlarına özel parça numaraları ve depolama kapasiteleri bulunuyor. Cihazların ne zaman çıkacağı ve ne kadara satılacağı ise hâla belli değil, yine de lansmanın çok yakında yapılacağı belirtiliyor.

Gizemli kaynağa göre Airport Extreme cihazının sadece tek bir konfigürasyonu olacak. Ağ tabanlı depolama cihazı Time Capsule ise 2 TB’lık bir konfigürasyonla gelmenin yanı sıra 3 TB’lık yeni bir versiyon da kullanıcılarla buluşacak. İlginç olan ise, söz ettiğimiz bu üç cihazın da eski donanımlara göre daha düşük fiyatlarla geleceğine dair beklenti.

AirPort Extreme cihazının gelmesi beklenen beşinci jenerasyonu 802.11n desteğine sahip ve MD031LL/A parça numarasını barındırıyor. Time Capsule cihazlarının 2 TB ve 3 TB’lık versiyonları ise sırasıyla MD032LL/A ve MD033LL/A parça kodlarına sahip. Tabii ki, bu parça numaralarının doğruluğu şu an için kesin değil.

İlgili – 9to5Mac

İLGİLİ HABERLER