Teknoloji

Beats Pill+ Apple çatısı altındaki ilk Bluetooth hoparlörü

beats-pill-plus-081015-1

Apple’ın 2014’ün mayıs ayında 3 milyar dolar karşılığında satın aldığı Beats, yeni şirketinin çatısı altındaki ilk Bluetooth hoparlörünü duyurdu. Beats Pill+ adını taşıyan Bluetooth hoparlörü, Beats Pill’in yerini alacak ve kasım ayında 229.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Boyut bakımından selefinden büyük olan Beats Pill+, Apple’ın geçtiğimiz haziran ayında satışını durdurduğu Pill XL’den daha küçük. Tıpkı geçmiş Beats Pill modelleri gibi, Beats Pill+ da kenarlara doğru konumlanmış iki adet stereo tiz hoparlörü ve merkeze doğru yerleştirilen iki adet alçak titreşimli hoparlör barındırıyor.

Tasarım bakımından alışılagelen dikdörtgen hatları koruyan Beats Pill+, bazı dikkate değer farklılıklar da taşıyor. Öncelikle güç ve ses kontrol butonları cihazın arkasından üst kısmına alınmış. Beats Pill+’ın seleflerine göre düzleştirilmiş olması da ayrıca göze çarpıyor.

Yeni Beats Pill+’ın sunduğu en önemli değişim ise bağlantı kısmında görülüyor. Hoparlörde standart microUSB konnektörü yerine Apple’ın geliştirdiği Lightning çözümü kullanılıyor. Beats Pill+ kutusundan bir adaptör ve şarj kutusuyla birlikte çıkacak olsa da, eski kablolarını kullanamayacaklar. Burada verilen mesaj ise oldukça net: Beats Pill+ bir Apple ürünüdür. 7 saatten 12 saate çıkan pil ömrü de Beats Pill+’ın getirdiği en önemli iyileştirmeler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER