Eğlence

Batman: Arkham Knight’ın PC versiyonu hatalar nedeniyle geri çekildi

batman-arkham-knight-250615-1

Merakla beklenen Batman: Arkham Knight’ın PC versiyonu, yayınlanmasından kısa bir süre sonra performans problemleri, düşük kalitedeki dokusu ve barındırdığı hatalar nedeniyle pek çok şikayete maruz kalmış; bu şikayetler oyunu edinmeyi düşünen potansiyel oyuncuların da kafasını karıştırmıştı.

Bu şikayetlere kulak veren oyunun yapımcısı Warner Bros. Games, Batman: Arkham Knight’ın PC versiyonunu geri çekme kararı aldı. Şirketten yapılan açıklamada oyunun sorunların çözümünden ve şirketin kalite standartlarını tatmin eder hâle gelmesinin ardından tekrar yayınlanacağı belirtildi.

batman-arkham-knight-250615-2

Batman : Arkham Knight’ı satın almış olanlar diledikleri takdirde oyunu oynamaya devam edebilecek. Sorunlu bir oyun deneyimi istemeyenler ise Steam veya perakende satış noktaları üzerinden Batman: Arkham Knight’ı iade edebilecek. Oyun hakkında Steam’de yapılan 8 binden fazla yorumun büyük çoğunlukla olumsuz ifadeler içermesi, Warner Bros. Games’in duruma fazla büyümeden el koymakla doğru bir karar aldığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER