Teknoloji

Avea Samsung Galaxy S4 Mini satışına başladı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un geçtiğimiz mayıs sonunda tanıttığı Galaxy S4 Mini Avea tarafından tarifeye ek ayda 1 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Samsung Galaxy S4’ün tasarımını daha mütevazı teknik özelliklerle ve kompakt boyutlarda sunan bu telefon için Avea 24 veya 36 aylık taahhütler içeren kampanyalar hazırladı.

samsung-galaxy-s4-mini-300513

Galaxy S4 Mini’de 4.3 inç Super AMOLED qHD ekran, 1.7 GHz çift çekirdekli işlemci, 8 megapiksel arka, 1.9 megapiksel ön kamera, 1900 mAh kapasiteli batarya yer alıyor. Samsung Galaxy S4’te yer alan Sesli Fotoğraf özelliği Galaxy S4 Mini’de de mevcut iken, S Travel uygulaması ile hem seyahat yardım ve bilgi hizmeti, hem de bir sonraki seyahatinize ilişkin öneri alabilme fırsatı sunan cihazın Anı Albümü özelliği sayesinde, fotoğraflar otomatik olarak akıllı formatta düzenlenebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: HTC One mini ve Samsung Galaxy S4 Mini karşı karşıya

Samsung Galaxy S4 Mini’ye ilk 3 ay 100 MB internet hediyesiyle tarifye ek ödeme seçeneğinin yanı sıra internet paketli teklifler, her şey dahil 1000 dakika, 1000 SMS ve 4GB internet erişimi ya da 500 dakika, 500 SMS ve 1 GB internet erişimi gibi farklı seçeneklerden biriyle sahip olunabilir.

İlgili >> Avea

İLGİLİ HABERLER