Manşetler

Avea Mobil Dergi Temmuz 2015 sayısında neler var?

avea-mobil-dergi-temmuz-2015-010715

Avea’nın mobil hayatın nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin Temmuz 2015 sayısı yayınlandı.

Apple geçtiğimiz ay düzenlediği WWDC 2015 etkinliğinde yeni nesil mobil işletim sistemi iOS 9’un ilk gösterimini yapmıştı. Şu anda beta sürümleri geliştiricilere dağıtılan ve sonbaharda son kullanıcılarla buluşacak olan iOS 9 ile hangi yeniliklerin geleceğini Ayın Konusu bölümünde bulabilirsiniz.

İnceleme bölümünde Avea tarafından avantajlı tekliflerle sunulan Lenovo S90 ve Casper VIA V6X Android telefonlarının detayları bulunuyor. Bu orta segment telefonlarının hünerlerini incelemeler sayesinde daha detaylı şekilde öğrenme fırsatı bulabilirsiniz.

Uygulama ve oyunlara baktığımızda LinkedIn Pulse, Cameo, Intro, Polaris Office gibi uygulamaların incelemelerini; Snack Truck Fever ve Perfect Kick gibi oyunların detaylarının Avea Mobil Dergi’nin yeni sayısında yer aldığını görüyoruz.

İpucu bölümünde iPhone’da istenmeyen kişileri engelleme, flaş ışığını hızlı şekilde el feneri gibi kullanma, Android’de Chrome internet tarayıcısını hızlandırma gibi yardımcı olacak ipuçları bulunuyor.

Avea Mobil Dergi iPhone, iPad, iPod touch, Android telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak okunabiliyor. Aşağıdaki kaynak bağlantıları takip ederek Avea Mobil Dergi iOS ve Android uygulamalarını indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER