Manşetler

Avea Mobil Dergi MAYIS 2015 sayısında neler var?

avea-mobil-dergi-mayis-2015-040515

Avea’nın mobil teknoloji dünyasının nabzını tutan dijital dergisi Avea Mobil Dergi’nin 30’uncu sayısı her zaman olduğu gibi yine dopdolu. Bu sayıda Samsung’un geçen ay içinde piyasaya sunduğu ve Avea tarafından da avantajlı tekliflerle abonelere sunulan Samsung Galaxy S6 ve S6 edge’in detaylı incelemeleri bulunuyor. Ayrıca yine Türkiye’de sadece Avea tarafından sunulan LG AKA ile ilgili detaylar da Avea Mobil Dergi’nin MAYIS 2015 sayısında yer alıyor.

Nisan ayında yayınlanan iOS 8.3 güncellemesiyle birlikte Siri artık Türkçe anlayıp konuşmaya başlamıştı. Siri ile neler yapabileceğinizi, hangi soruları sorup hangi konularda yardım alabileceğinizi Ayın Konusu bölümünde yer alan özel Siri dosyasında bulabilirsiniz.

Uygulama bölümünde Periscope’un en büyük rakibi olan canlı yayın uygulaması Meerkat’in detayları yer alıyor. Ayrıca Office Lens, Sunrise Calendar ve Hook gibi uygulamaların; Captain Rocket, Crossy Road gibi oyunların incelemeleri de Uygulama bölümünde bulunuyor.

Nisan ayında tanıtılan LG G4, Huawei P8, Huawei P8max, Sony Xperia Z4 gibi akıllı telefonlar hakkındaki bilgileri de Hızlı Bakış bölümünde bulabilirsiniz. Yine geçen ayın en önemli gelişmeleri de Haber bölümünde yer alıyor. Bu sayede ayın en önemli gelişmelerin tek bir çırpıda öğrenebilirsiniz.

Röportaj bölümünde de ülkemizi 2012 yılında Eurovision Şarkı Yarışmasında temsil eden Can Bonomo ile yapılan teknoloji dolu bir sohbet bulunuyor. Can Bonomo’un ilk telefonu, mevcut telefonu, en çok hangi uygulamaları kullandığı gibi bilgiler bu röportajda bulabilirsiniz.

Avea Mobil Dergi’yi iPhone, iPad, iPod touch, Android telefon ve tabletlerde ücretsiz olarak okuyabilirsiniz. Aşağıdaki kaynak bağlantıları takip ederek Avea Mobil Dergi iOS veya Android uygulamalarını indirebilirsiniz. Daha sonra Avea Mobil Dergi uygulaması içinden MAYIS 2015 ve daha eski sayılara ücret ödemeden erişebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER