Manşetler

Avea 3G destekli dördüncü nesil iPad’i yarın satışa sunuyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Geçtiğimiz hafta sadece Wi-Fi modeli piyasaya çıkan dördüncü nesil iPad’in hücresel şebeke destekli versiyonu da fazla zaman geçmeden Türkiye piyasasına giriş yapıyor. İlk haber Avea’dan geldi. Mobil operatör dördüncü nesil iPad’i sınırsız internet paketi seçenekleriyle ayda 83 TL’den başlayan fiyatlarla 14 Aralıktan itibaren satmaya başlıyor. Böylelikle dördüncü nesil iPad’in 3G destekli versiyonu iPhone 5 ile aynı gün piyasaya çıkmış oluyor. Bu arada Avea iPad mini’nin hücresel şebeke özellikli modelini de çok yakında satmaya başlayacak.

Dördüncü nesil iPad geçtiğimiz ilkbahar piyasaya çıkan üçüncü nesil iPad’in tasarımını ve Retina ekranını korurken, daha güçlü bir Apple A6X işlemciyle daha yüksek performans sunuyor. Aynı zamanda 30 pinli konnektör portunun yerini Lightning portu alıyor. FaceTime HD kameranın da eklendiği dördüncü nesil iPad’in 16 GB, 32 GB ve 64 GB’lık modelleri sınırsız internet paketi seçenekleriyle sırasıyla 83 TL, 95 TL ve 106 TL’lik aylık ödemelerle satılacak.

Dördüncü nesil iPad ile ilgili detayları merak edenler gerçekleştirdiğimiz detaylı iPad 4 incelemesine göz atabilirler. Avea’dan sonra diğer mobil operatörlerin de iPad ile ilgili duyurularını yapmalarını bekliyoruz.

İLGİLİ HABERLER