Eğlence

Augmented Reality Cinema uygulaması bulunduğunuz konumda çekilmiş filmleri ayağınıza getiriyor – Video

Arttırılmış gerçeklik teknolojisi uygulamalarda, oyunlarda ve alışveriş deneyimlerini arttıracak çeşitli alanlarda kullanılmakta. Fiziksel ortamın gerçek zamanda yakalanmış görüntülerle, sayısal veri veya nesneleri kombine etmek ortaya oldukça ilginç sonuçlar çıkarıyor. Arttırılmış gerçeklik uygulamaları bir yandan fayda sağlarken bir yandan da kullanıcıların almış olduğu zevki arttırıyor. “Augmented Reality Cinema” adı verilen bir uygulama ise ikincisini daha çok yapıyor. Bu uygulama bulunduğunuz konumda çekilmiş sinema sahnelerini ekranınıza getiriyor.

Aşağıda bulacağınız Augmented Reality Cinema uygulamasına ait tanıtım videosu yakında çıkacak bu uygulamanın kullanıcılara neler sunacağını gösteriyor. Bulunduğunuz konumda çekeceğiniz bir fotoğraf ve video o konumun mekanlık ettiği film ya da filmlerin o mekandaki sahnelerinden kesitler sunuyor. Üstelik o bölgede çekeceğiniz bir fotoğrafı doğrudan film sahnesine ekleme imkânı da uygulama tarafından sunuluyor.

Uygulama henüz hazır değil, ancak bu uygulamanın sinemaseverlerin oldukça hoşuna gideceğini düşünüyoruz. Umarız uygulamayı hazırlayanlar film veritabanını geniş tutar ve ülkemizin mekan olduğu yerli veya yabancı sinema filmlerini destekler.

Video: Augmented Reality Cinema Uygulaması Tanıtımı

İlgili – Augmented Reality Cinema

İLGİLİ HABERLER