Teknoloji

ASUS’un Mobil Dünya Kongresi tanıtım videosu iki kat detay ve eğlence müjdesini veriyor – Video

ASUS, gelecek hafta başlayacak Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtacağına yönelik bir video yayınlamıştı. Şimdi ona bir tane daha eklendi. 17 saniyelik uzunluğa sahip bu video klibin çok fazla ayrıntı verdiği söylenemez. Ancak artırılmış çözünürlüğe veya piksel yoğunluğuna atıfta bulunduğu söylenebilir.

Videoda içinde çeşitli renkte toplar barındıran bir tahta kutu var. Bu rengarenk toplar yoğun bir şekilde dizilerek bir çeşit Android tablet ana ekranı oluşturuyor. Videonun sonunda ise daha fazla çözünürlüğe ve yoğunluğa işaret ediliyor. Apple’ın daha yüksek çözünürlüklü ekrana sahip olan iPad 3’ü tanıtmasının beklendiği bir ortamda ASUS’un görüntü kalitesine önem veren bir ürünle karşımıza çıkacak olması ilginç sayılır.

Tayvanlı şirketin yayınladığı bu tanıtım videosu farklı ihtimalleri akıllara getiriyor. Bunlardan bir tanesi ASUS’un CES 2012’de görücüye çıkardığı ve 1080p Full HD ekrana sahip Transformer Prime’ın TF700 versiyonu olabilir. Diğer bir seçenek de şirketin üretime hazır olduğunu tahmin ettiğimiz Padfone adlı cihazın tanıtılacak olması. Belki bu tablet de yüksek çözünürlüklü bir ekranla gelecektir. ASUS’un Mobil Dünya Kongresi kapsamında düzenleyeceği basın toplantısı 27 Şubatta gerçekleşecek. Detayları zamanı geldiğinde aktaracağız.

İlgili – YouTube (ASUS)

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER