Manşetler

Asus Zenfone Selfie Ön İnceleme

asus-zenfone-selfie-on-inceleme-1

Selfie akımının bir çılgınlık hâlini almasıyla birlikte yakın zamana kadar pek önemsenmeyen, en fazla 2 megapiksel ile geçiştirilen ön kameralar çok değerli hâle geldi. Birçok üreticinin ön kameraların çözünürlüğünü en düşük 5 megapiksel yaptığını görüyoruz. Bazıları ise daha da ileri giderek ön ve arka kamerayı hemen hemen aynı niteliklerle sunuyor.

asus-zenfone-selfie-on-inceleme-5asus-zenfone-selfie-on-inceleme-11Asus Zenfone Selfie de böyle bir telefon. Hem önde hem de arkada 13 megapiksel kamera var. Buna ek olarak otomatik odak sistemini her iki kamerada da görüyoruz. Ancak arka kameranın burada bir üstünlüğü var, o da lazer otomatik odak sistemi. Böylelikle arka kamerayla çekim yaparken netleme biraz daha hızlı şekilde gerçekleştiriliyor. Bunun dışında hem önde hem de arkada çift renk tonlu LED flaş görüyoruz.

Zenfone Selfie’de ön ve arka kamera aynı olunca, normalde arka kamera için sunulan çekim modlarının ön kamera aktif hâlde olduğunu görüyoruz. Bu da oldukça memnun edici, ön kamerayla daha çekici ve yaratıcı fotoğraflar çekmek mümkün olacaktır.

Kameraların dışında Zenfone Selfie tipik bir Zenfone 2 türevi Android telefon. Rahat tutulan ve kullanılan, 5.5 inç Full HD ekranıyla tatmin edici ve net bir görsel deneyim sunan Zenfone Selfie’de Snapdragon 615 işlemci, 32 GB dahili hafıza ve 3 GB RAM bulunuyor. Asus’un yüksek profilli modeli Türkiye’ye getiriyor olması sevindirici.

1299 TL’lik fiyat Asus Zenfone Selfie için makul görünüyor. İlerleyen zamanlarda bu telefonun detaylı incelemesini yapmayı umuyoruz. Şimdilik sizi birkaç fotoğrafla ve ön inceleme videosuyla baş başa bırakalım.

İLGİLİ HABERLER