Teknoloji

ASUS Eee Pad Transformer Prime için hızlı ve detaylı bir inceleme – Video

ASUS’un NVIDIA Tegra 3 işlemcili ilk tableti Eee Pad Transformer Prime ile beklediğimiz ince ve göz alıcı tasarım çizgisini yakaladığını söyleyebiliriz. Cihaz piyasaya çıkmadan önce yapılan incelemelerin sayısının giderek artmaya başladığını görüyoruz. Ritchie’s Room sitesinin hızlı incelemesi de cihaz hakkında iyi bir fikir edinmemize yardımcı oluyor.

Sitenin incelemesinde ASUS’un tableti hakkında olumsuz bir görüş belirtilmiyor, ki bu da çok şaşırtıcı olmamalı. Ice Cream Sandwich’in bir güncelleme şeklinde cihazı önceden satın alanlara ulaştırılabileceği belirtiliyor. 8.33 mm’lik kalınlığı ve 586 gr. ağırlığıyla ASUS Eee Pad Transformer Prime sadece tablet parçasıyla iPad 2’yi geride bırakmışa benziyor. Bu arada Eee Pad Transformer Prime’ın ilk nesil Transformer’ın klavyesiyle uyumlu bir şekilde çalışmadığını da bu noktada belirtelim.

Ritchie’s Room’un inceleme videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Bu arada ASUS’un yeni tabletini bekleyecek kadar sabrı olmayıp sunduğu mevcut seçeneklere göz atmak isteyenleri de Eee Pad Transformer ve Eee Pad Slider incelemelerimize bekliyoruz.

Video: Ritchie’s Room sitesinden ASUS Eee Pad Transformer için hızlı inceleme

İlgili – Ritchie’s Room

İLGİLİ HABERLER