Teknoloji

ASUS Eee Pad Transformer Prime bu ayın ortasında ABD’de, Ocak 2012’de Avrupa’da

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS’un geçtiğimiz ayın başlarında tanıttığı Tegra 3 tableti Eee Pad Transformer Prime‘ın bugün itibariyle şirketin anavatanı Tayvan’da piyasaya çıkması bekleniyor. Hemen ardından tabletin 19 Aralıkta da ABD’de piyasada olacağı ileri sürülüyor. Avrupa’daki tüketicilerin ise Ocak 2012’ye kadar bekleyeceği tahmin ediliyor. ASUS Tayvan’ın NetbookNews sitesine verdiği bilgiye göre Avrupa’daki her bir ülke için ayrı bir lansman tarihi olacak.

ASUS’un dört çekirdekli Transformer Prime tableti için yurtdışı satış fiyatları verilmişti. Tabletin 32 GB’lık ve 64 GB’lık dahili belleğe sahip versiyonları sırasıyla 499$ ve 599$’dan satılacak. Cihazın opsiyonel olarak sunulan klavyeli yerleştirme istasyonu ise 149$ fiyata sahip olacak. Bu yerleştirme istasyonu cihaz için hem bir QWERTY klavye hem de ek batarya sunuyor.

ASUS Eee Pad Transformer Prime’ın yurtdışında Android 3.2 Honeycomb ile yüklü şekilde çıkacağı, Ice Cream Sandwich’in de yeni yılla birlikte güncelleme olarak sunulacağı belirtiliyor. Zamanlama açısından bakılırsa belki de, Eee Pad Transformer Prime Türkiye’ye doğrudan Ice Cream Sandwich ile yüklü şekilde gelebilir.

İlgili – NetbookNews

İLGİLİ HABERLER