Teknoloji

ASUS Eee Pad Transformer 2’de gecikme olmayacak, Ice Cream Sandwich yıl sonuna kadar gelecek

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

asus-eee-pad-transformer-inceleme-fotograflari-00002

ASUS’un ikinci nesil Eee Pad Transformer tabletinin yolda olduğunu biliyoruz. Bu tabletin gecikeceğine dair bazı haberler çıkmıştı, ancak şirketin CEO’su Jerry Shen bunları ısrarla yalanladı. DigiTimes’ın iddiasına göre yeni Transformer 499$’lık fiyata sahip olacak. Shen, Android’in tablet, akıllı telefon ve Google TV odaklı set üstü cihazlarında çalışacak gelecek sürümü Ice Cream Sandwich’in bu yılın sonunda geleceğini de belirtti.

ASUS’un yeni Eee Pad Transformer’ı bu ay içinde çıkarabileceği söylenmişti, ancak henüz hiçbir şey kesinleşmiş değil. Yeni cihazın teknik özellikleri de tam olarak kesinleşmedi, ancak NVIDIA’nın dört çekirdekli yeni Kal-El işlemcisinin bulunacağı tahmin ediliyor. Neredeyse kesin olan şey ise ikinci nesil Transformer’ın da birinci nesil gibi çıkarılabilir klavye aksesuarına sahip olacağı, tablete bağlandığında hem netbook gibi kullanma imkânı sunacağı hem de yedek batarya işlevi göreceği şeklinde.

Birinci nesil Eee Pad Transformer geçtiğimiz yazın başından beri Türkiye’de satılıyor ve ilgi gören tablet cihazlar arasında yer alıyor. Bu cihazı yakından tanımak için geçmişte yaptığımız ASUS Eee Pad Transformer incelemesine göz atabilirsiniz.

İlgili – DigiTimes

İLGİLİ HABERLER