Teknoloji

ASUS Eee Keyboard inceleme altında – Video

ASUS’un taa geçtiğimiz senenin başındaki CES fuarında tanıttığı, sonrasında piyasaya çıkışı yılan hikayesine dönen Eee Keyboard için yurtdışında ön siparişler alınmaya başladı, hatta bazı şanslı kişilere bu sıradışı bilgisayar çoktan ulaştı.

Netbook News sitesinin editörleri sadece klavyeden ve klavyenin yanındaki küçük bir ekrandan oluşan bu bilgisayarı incelemişler. Unutanlar için hatırlatacak olursak, Eee Keyboard Intel Atom N270 CPU ve 945GSE/ICH7-M yongasetiyle çalışıyor. Bu yapıyı 1 GB DDR2 RAM ve 16 GB ya da 32 GB’lık flaş bellek destekliyor. Broadcom AV-VD905 video kod çözücüsü, Gigabit Ethernet girişi, 802.11b/g/n WiFi desteği, HDMI çıkışı, VGA konnektörü ve şarj ile dört saate kadar çalışabilen batarya da Eee Keyboard’un diğer önemli özellikleri arasında. Üç tane USB 2.0 portu barındıran bu üründe yer alan harici WiFi/UWB anteni sayesinde ASUS’un bu cihazına en fazla 5 metre uzaklıktaki TV’ye 720p video aktarımı yapılabiliyor.

16 GB SSD barındıran Eee Keyboard modeli için belirlenen yurtdışı satış fiyatı 549 $, 32 GB kapasiteli model içinse 599 $’ı gözden çıkarmak gerekiyor. Netbook News’in YouTube’a yüklenmiş inceleme videosu aşağıda yer alıyor.

Video: ASUS Eee Keyboard incelemesi

İlgili -Netbook News

İLGİLİ HABERLER