Teknoloji

ASUS belgesine göre Eee Pad Transformer’ın lansmanı 9 Kasımda

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

ASUS’un yeni nesil Eee Pad Transformer tableti Eee Pad Transformer Prime’ın 9 Kasım günü tanıtılacağı söyleniyordu. Son olarak ortaya çıkan yatırımcı konferansı sunum dosyası da bunu doğruluyor. Bu belgeye göre şirket birinci nesil Transformer tabletin gösterdiği başarıyı temel alacak şekilde iki yeni Eee Pad tabletin planlarını yapıyor. Öte yandan Windows 8 tabletlerin de 2012 yılının üçüncü çeyreğinin sonrasında olacak şekilde planlandığı belgelerden anlaşılıyor.

Söz konusu sunum dosyasında Transformer Prime’ın teknik özelliklerinden pek fazla bahsedilmiyor, ancak tabletin çıkarılabilir klavye doku sayesinde gerçek bir dokunma deneyimini gerçek bir klavye deneyimiyle birlikte yaşatacağından bahsediliyor. İlk Transformer’ın aksine ikinci nesil Transformer Prime’ın daha göz alıcı ve ASUS’un Ultrabook serisiyle daha örtüşen bir tasarımda geleceği, bununla birlikte HDMI bağlantısı gibi bağlantı desteklerini sunmaya devam edeceği de dile getiriliyor.

ASUS’un mevcut Eee Pad modelleri, şirketin tahminlerine göre, 2011 yılı içinde 1.6 milyon adet satmış olacak. Bu satışların yüzde 85’iniyse birinci nesil Transformer’ın oluşturacağı tahmin ediliyor. Geri kalan dilimiyse Eee Pad Slider ve Eee Slate paylaşacak.

İlgili – Netbook News
İlgili – Notebook Italia
İlgili – Android Community

İLGİLİ HABERLER