Eğlence

Assassin’s Creed filminin ilk fragmanı yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Video oyunlarının sinema uyarlamaları, bugüne kadar beklenen etkiyi yaratma konusunda pek başarılı olamadı. Bu gidişatı değiştirmeye talip olan en son oyun ise Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed oluyor. Oyunla aynı adı taşıyan sinema filmi yurtdışında 21 Aralıkta, Türkiye’de ise 6 Ocak 2017’de vizyona girecek. Oyun serisine geliştirme çalışmalarına odaklanma amacıyla bir yol ara verildiği göz önüne alınınca sinema filminin Assassin’s hayranlarını kısa bir süreliğine de olsa meşgul tutacağını söylemek yanlış olmayacaktır.

Film için hazırlanan ilk gerçek fragmanın da yayınlanmasıyla birlikte heyecanın dozu biraz daha arttı. Filmin başrolü olan Callum Lynch karakterini ise beyazperdede en son Apple kurucusu Steve Jobs olarak izlediğimiz Michael Fassbender üstleniyor.

Fragmana bakıldığında filmin Assassin’s Creed serisinin ilk oyunundan ilham aldığı görülüyor. Fassbender’in canlandırdığı Callum Lynch, Abstergo adını taşıyan gizemli bir kuruluş tarafından kaçırılıyor ve üzerinde çeşitli deneyler uygulanıyor. Marion Cotillard’ın canlandırdığı karakter ise Lynch’e atalarının sırrının peşinde olduklarını ve Lynch’in genetik hatıraları sayesinde İspanyol Engizisyonu dönemindeki hayatını yeniden yaşayacağını belirtti.

assassin's creedFragmanın ilk kısmı hikayenin anlaşılması konusunda pek yardımcı olmasa da, esas ilgi çekici bölüm arkadan geliyor. Bilek bıçakları kuşanan Lynch, bir binadan atlarken ve kılıcını savururken görülüyor. Antik şehir manzaralarına ve oyundan fırlamış gibi gözüken sahnelere de fragmanda rastlanıyor. Ariane Labed tarafından canlandırılan diğer suikastçi Maria da fragmanda kısa bir süre için de olsa boy gösteriyor.

Yönetmen koltuğunda Justin Kurzel’in oturduğu film, fragmanı itibarıyla umut vadediyor. Bu umutların boşa çıkıp çıkmayacağı ise film vizyona girdiğinde anlaşılacak.

İLGİLİ HABERLER