Teknoloji

Archos’tan Android tabanlı web radyosu 35 Home Connect ve DECT telefonu 35 Home Phone – Galeri

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Archos’un dün tanıttığı Android 3.1 Honeycomb tabletler oldukça ilgi çekici ve tüm dikkatleri çekmiş durumda. Bu durum, tabletlerle aynı zamanda tanıtılan diğer Android cihazlarını ne yazık ki gölgede bıraktı. Halbuki, onlar da bir o kadar ilginç ürünler.

Archos’un tanıttığı 35 Home Connect adlı ürün Android tabanlı bir web radyosu. Kullanıcıların yatağının başucunda veya plajda yanlarında olacak bu cihazın dahili bataryası bulunuyor. WiFi üzerinden 50 binin üzerinden web radyo istasyonunu dinleme imkânı sunan bu web radyosunda dokunmatik panel, önceden yüklenmiş TuneIn uygulaması, alarmlı saat işlevi ve trafik, hava durumu v.b. bilgileri sunan uygulamalar yer alıyor. Son olarak, ekran üzerinden yer alan kamera sayesinde video sohbet imkânı da sunuyor.

Archos’un Android tabanlı bir diğer ürünü de Android tabanlı bir sabit hat telefonu. Archos 35 Smart Home Phone adlı bu cihaz kullanıcıların Android akıllı telefonlarıyla kişi bilgilerini paylaşmalarına olanak sağlıyor. Bunun yanı sıra MP3 tabanlı zil sesleri, arayanın fotoğrafını gösterme ve Android uygulama desteği de bu DECT telefonun özellikleri arasında.

35 Home Connect önümüzdeki eylül ayında 149$’a yurtdışında satışa çıkacak. 35 Smart Home Phone ise yine aynı ay içinde, 159$’lık fiyat etiketiyle yurtdışında piyasada olacak.

Galeri: Archos 35 Smart Home Connect ve Home Phone
[nggallery id=611]

İlgili – Archos

İLGİLİ HABERLER